Радянський і російський рок-музикант Андрій Макаревич завжди підтримував Україну і виступав проти російської агресії, яка почалася ще в 2014 році. Так, цього разу музикант вирішив поміркувати за, що Путін ненавидить українців і чому зважився на цю безглузду війну. Думками він поділився на своїй сторінці в facebook.

Андрій Макаревич поміркував на тему, Чому ж Путін зважився на безглузду і криваву війну проти України. Музикант порівняв російського президента з Гітлером, який ненавидів євреїв і влаштував Голокост. Артист припустив, що глава Кремля хоче розв'язати Третю Світову, але зазначив, що з його боку це нерозумно, адже Росія показала свою "силу" за час війни в Україні. Він зазначив, що Росії не виграти війни.

Андрій Макаревич, скріншот відео
Андрій Макаревич, скріншот відео

"Я просто намагаюся зрозуміти. Можете вважати мене ідіотом. Гітлер ненавидів євреїв. Причина невідома. Ненависть була ірраціональна і настільки сильна, що він влаштував Голокост. За що Путін так ненавидить Україну? За те, що там справжні вибори? За те, що вона хоче бути вільною і не хоче в совок? І ця ненависть змушує його бомбити прекрасні міста і вбивати мирних жителів? Навіщо?? Він правда хоче Третю світову? І всерйоз думає її виграти? Росія вже багато виграла за два місяці. Боюся, це тільки початок", - написав музикант.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва після розлучення з Володимиром Дантесом розкрила свою найбільшу фобію: "Якщо стоїш довго, то...".

Також ми писали, дизайнер Олени Зеленської Катя Сільченко попередила російських окупантів про неминуче покарання:"бумеранги зла повертаються".

Крім того, наш портал інформував, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко згадала влучні висловлювання історичних постатей про Росію:"Народ, який ніколи не говорив правду".