Війна з росією змусила українських зірок шоу-бізнесу відкласти мікрофони і взятися за зброю. Одними із перших стали до лав Збройних сил України Андрій Хливнюк з «Бумбокс», Микита Добринін, учасники гурту «Антитіла». Тепер до них приєднався і Женя Галіч, соліст гурту O’Torvald.

Про цю радісну звістку написали на офіційній сторінці гурту в соцмережі Instagram.

«Женя приєднався до лав ЗСУ. @jenia_galich надавай там оркам по зубах!», - підтримали свого соліста в гурті.

Зазначимо, що раніше лідер гурту "O.Torvald" Женя Галич повідомляв про своє бажання приєднатися до українського війська в боротьбі з росіянами. Раніше йому не вдалося потрапити до призову, проте зараз він вже у лавах Збройних сил України.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

«Бережи себе!», «Дякую, бережи себе», «Рок-герой», «Їб*ш їх, Жека)», «Жека, ми тебе обожнюємо. Бережи себе!», «Бережи себе та покажи тим оркам де дорога до аду!», - підтримують рішення свого кумира фанати співака у коментарях.

Додамо, що не всі зірки взялися за кулемети – хтось допомагає в якості волонтера, хтось готує обіди для військових та біженців, а хтось проводить зьори коштів на гуманітарні потреби і бореться на інформаційному полі.

Женя Галич, фото Instagram
Женя Галич, фото Instagram

Раніше Знай писав, Оля Полякова зворушилася через вчинок Святослава Вакарчука: не побоявся руїн.

Також ми писали, Ніна Матвієнко розповіла, як понівечили майно кадирівці: "Я ще такого убозтва в житті не бачила!".

Нагадаємо, дочка Анатолія Анатоліча злякалася літака у Франції після жахів в Україні: "Війна почалася?"