Одеситка Регіна Тодоренко розважає в Лужниках росіян, поки в Україні від російських військ гинуть тисячі людей.

Відео з виступу блогерка і телеведуча виклала сама в соціальних мережах. Відео з виступу вагітна блогерка та телеведуча виклала у власний Telegram-канал.

Співачка Регіна Тодоренко, яка носить під серцем другу дитину від Влада Топалова, вже другий місяць мовчить про війну в Україні. Наразі вона взагалі виступає на льодовому шоу на стадіоні "Лужники" у Москві.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Знову Лід. На льоду, ніби розчиняєшся, відключаєш інформаційне поле, відлітаєш на іншу планету", - написала "відлетіла" Тодоренко.

Колишня ведуча "Орла та решки" народилася, жила та навчалася в Одесі. Вищу освіту здобувала у Києві.

Декілька років тому Тодоренко вийшла заміж за російського співака Влада Топалова. Після того, як стало відомо про смерть від окупантів її колишнього бойфренда у Бучі, вона поскаржилася на погрози у соцмережах через її пасивну позицію з приводу війни росії проти України.

У своїх "сторіз" Регіна поділилася повідомленнями з погрозами, які нібито призначаються її сину. Коля Серга засудив Регіну Тодоренко за мовчання щодо війни в Україні. Навіть після того, як її колишнього коханого вбили.

Нагадаємо, раніше Коля Сєрга з лав ЗСУ висміяв російських пропагандистів, які зливають його дані.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сєрга востаннє відповів Регіні Тодоренко після загибелі її екскоханого в Бучі.

Також "Знай.ua" писав, що Світлана Тарабарова опинилася під крапельницею через небезпечний синдром.