Відома українська телеведуча Олена-Крiстiна Лебідь вирішила показати свій перший подарунок за час війни. Отримала патріотичний браслет від 9-річного хлопця з Ірпеня.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно дівчина не тільки сповіщає про актуальні події в країні, а й намагається підняти бойовий дух українців.

Цього разу вона розповіла про подарунки, які отримала за час війни. Це патріотичний браслет від 9-річної дитини на ім'я Славік. Він родом з Ірпеня.

"Спасибі 😍 безмежно хоробрим братам Славіку, Івану, дружині та їх мамі👏 👏 👏 вони навіть під час обстрілів Ірпеня були в місцевому центрі допомоги: робили все, що могли ✊ ✊ ✊ а сьогодні за допомогою Лаврентія Кухалейшвілі (спасибі✊) передали мені цей браслетик, зроблений з любов'ю 💕" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зробили це хлопчики з любов'ю до України, українців, а також, як окремо зазначила телеведуча, до програми "Аферисти в сiтях".

Олена-Крістіна Лебідь. Фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь. Фото: Instagram

Вони разом здзвонилися по відео-зв'язку, і Олена-Крiстiна Лебідь пообіцяла передати малюкам солодощі. Ось вони, справжні герої і патріоти своєї країни. З самого дитинства розуміють, що зі злом потрібно боротися, але при цьому залишатися людиною.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

Нагадаємо, що Олена-Крiстiна Лебідь "вляпалася" на блок-пості

Раніше повідомлялося, що зруйнована Бородянка розбила серце Олені-Крiстiнi Лебідь-вірить у диво

Також, як змінилися українські зірки за час війни: волонтерство Alyona Alyona, концерти Джамали в Європі та Андрій Хливнюк у ТРО.