Відома українська артистка Alyona Alyona розповіла про свої плани на найближчий час. Практично два місяці не могла зважитися на такий крок, але, зараз саме час.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно вона ділиться важливими та актуальними новинами, а також допомагає українцям, що опинилися у скрутному становищі.

На цей раз Alyona Alyona поділилася важливою новиною. Вона зважилася, і збирається відправитися в Європу. Це було складно, але, останні події вирішили все за неї.

Підстав для цього кілька. Наприклад, артистка більше не може допомагати людям фінансово, адже все частіше просять у них, і менше допомагають її команді. При цьому, у неї рука не піднімається прийняти від людини останню копійку на хліб.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Більше не можу читати ваші прохання про допомогу і не допомагати, тому що просто нічим і ніяк. Всі мої статті доходів закриті. Все, що можна, роздала ще в березні. Більше не можу співчувати загиблим воїнам. Хочу зробити все, щоб запобігти їх загибелі і допомагати з амуніцією. Поховання кума боляче по мені вдарило. Нехай всі сини повернуться живими!" - йдеться в повідомленні під постом.

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

Ігнорувати концерти в Європі, як вона зазначає, дуже нерозумно. Не може вона і засипати з почуттям, що робить недостатньо.

"Я хочу робити більше, і тепер буду робити більше. Хто з вас за кордоном-пишіть, де ви є. Якщо я буду у Вашому місті - ми обов'язково зустрінемося!"- підсумувала Alyona Alyona.

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

Нагадаємо, що війна змусила Alyona Alyona забути про мікрофон, ліки і плитоноски важливіші

Раніше повідомлялося, що Alyona Alyona втратила під час війни близьку людину, яка захищала українські землі до останнього подиху

Також, Alyona Alyona показала, де душі загиблих невинних українців