Відомий український співак Олександр Пономарьов напередодні презентував пісню "Україна Переможе", яку виконав разом з іншими знаменитостями - Тарасом Тополею, Євгеном Кошовим, Юрієм Ткачем, Петром чорним. Пісня отримала приголомшливий успіх, про що артист повідомив на своїй сторінці в instagram.

Олександр Пономарьов напередодні презентував нову пісню, яку присвятив подіям в Україні та мужності бійців ЗСУ. Артист зазначив, що пісня прийшла до нього уві сні і, судячи з усього, стала популярною серед українців. Всього за добу кліп переглянули 1 мільйон користувачів. Разом з тим Пономарьов зазначив, що пісню оцінили і українські військовослужбовці.

Олександр Пономарьов. Фото: скрін youtube
Олександр Пономарьов. Фото: скрін youtube

"1 млн переглядів - за добу! Пісня мені прийшла вночі, коли спав! Прокинувся з тестом приспіву в голові і відразу почав записувати на диктофон! Те що прийшло саме уві сні, зрозумів так, що це термінове і невідкладне! Слава Богу, судячи з безлічі дзвінків моїх друзів військових, пісня Їм зайшла! Слава Україні!",- підписав публікацію Пономарьов.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Повну версію кліпу і пісні Олександр Пономарьов опублікував на своєму youtube-каналі.

Раніше Знай писав, Alyona Alyona вирішила виїхати з України - більше не може нічим допомогти: "Боляче по мені вдарило".

Також ми писали, Дмитро Комаров показав величезну воронку в "найнебезпечнішому" житловому кварталі Лисичанська: "Так виглядає захист".

Нагадаємо, співачка Оля Цибульська показала, у що окупанти перетворили квартиру батьків: "Просто дірка на вулицю".