Відомий український телеведучий Володимир Остапчук знайшов оригінальну відповідь російським окупантам, які розпочали наступ на Донбас.

Кумедним відеороликом Володимир Остапчук поділився на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram, у розділі stories.

Після того, як російські окупанти не змогли захопити українську столицю та інші міста, вони вирішили кинути всі свої сили на схід України. Однак телеведучий Володимир Остапчук впевнений, що російських окупантів там буде чекати те саме, що й у Київській області - поразка.

Скріншот stories Володимира Остапчука
Скріншот stories Володимира Остапчука

Остапчук вирішив відповісти російським окупантам словами Віталія Чепурка, який більш відомий як "Полтавський палій". Він прославився тим, що підпалював вхідні двері людей і тікав. В коментарі журналістам він зізнавався, що просто любить, як щось горить. Після цього інтерв'ю "Полтавського палія" у мережі почали з'являтися меми.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Відпочинь поки що, тому що я піду спати. Ну а з третьої години, ми почнемо по новому підпалювати, так що запасайся водою, і в три години почнеться. Я тобі передзвоню", - сказав "Полтавський палій" в опублікованому Остапчуком відео.

Нагадаємо, Володимир Остапчук, єхидно посміхаючись, показав свій "ствол": "Не пали контору"

Раніше Знай писав, Вова Остапчук перебив Марченко, ридаючу через затриманого Медведчука: "Яке відпускати, ви шо"

Також Знай повідомляв, дружина Остапчука Христина Горняк "полетіла" на Мальдіви, згадуючи себе з сумом: "За три дні"