Сергій Притула, український громадський діяч та ведучий гумористичних шоу багато років поспіль займається волонтерською діяльністю.

Цього разу Притула вирішив нагадати, що не перший рік збирає кошти на потреби ЗСУ. У своєму Instagram Сергій розмістив два фото на яких позує разом з Віктором Сікозою, який, за словами ведучого став комбригом.

Сергій Притула. Фото: Instagram
Сергій Притула. Фото: Instagram

"Ви проглянете ці дві фотографії і знайдете там спільні знаменники! Насамперед, у людях на фото. Але увесь цимес цих фото полягає в тому, що вони були зроблені в той самий день з різницею у 4 роки. Сікоза, з тих пір, з комбата став комбригом. Війна переросла у широкомасштабну. Я, як привозив щось потрібне, так і привожу. Тільки географія помінялась!", - написав Притула.

Сергій Притула. Фото: Instagram
Сергій Притула. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Притула зазначив, що у своєму фонді збирає на чіткі запити військових. Та розмістив рахунки, куди можна скидувати допомогу.

У коментарях помітили, що хлопці посивіли, але все одно файні.

" Світитеся) Такі гарні хлопці", "Посивіли хлопці. Дякуємо вам, наші герої", "Велике Вам спасибі, Сергійку!!! Ви Людина з величезним серцем", "Кожного разу як читаю від Притули "працюємо панове" хочеться відкрити монобанк і перекинути грошей", - зазначили у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше Ольга Сумська розповіла історію 17-річної українки з Маріуполя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", співачка Слава Камінська вирішила, що українським солдатам не варто підіймати дух піснею, сама попередньо втікши у Нідерланди.

Також "Знай.ua" писав, що хлопчик з Харківської області став одним з помічників прикордонників на блокпосту.