Відомий український виконавець, чоловік Насті Каменської, Олексій Потапенко опублікував промову про українців відомого американського актора і сценариста, професійного боксера Міккі Рурка. Він зазначив, що Росії в розв'язаній нею війні світить лише поразка. Ролик Потап опублікував у себе в instagram.

З початку повномасштабного вторгнення рф багато світових знаменитостей і лідерів підтримали Україну. Практично все не тільки словом, а й ділом, передаючи гроші на потреби ЗСУ або допомагаючи вимушеним переселенцям.

Потап. Фото: скрін youtube
Потап. Фото: скрін youtube

Так, Міккі Рурк також підтримав український народ і підкреслив його силу і незламність. Актор заявив, що Росія не зможе перемогти Україну, адже кожен українець буде до останнього захищати свою країну і не погодиться здатися.

"На мою думку Росія зможе перемогти Україну тільки якщо просто на*рін замочить там всіх до одного, тому що якщо там залишиться хоча б один мужик зі своєю рушницею він швидше здохне, ніж здасться", - сказав Міккі Рурк.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Олексій Потапенко захопився словами знаменитого актора і зазначив, що він правий - росіянам ніколи не перемогти.

"Тому роффія ніколи не переможе", - написав Потап.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Володимир Дантес висміяв білоруського президента через крейсера "Москва": "відповідальність поклали на Лукашенка".

Також наш портал писав, дизайнер Олени Зеленської Катя Сільченко попередила російських окупантів про неминуче покарання:"бумеранги зла повертаються".

Крім того, наш портал інформував, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко згадала влучні висловлювання історичних постатей про Росію:"Народ, який ніколи не говорив правду".