З перших днів повномасштабного воєнного вторгнення росії на територію України українська співачка Злата Огнєвіч взялася підтримувати рідну державу. Зараз артистка відвідує різні міста світу з концертами аби зібрати гроші на потреби української армії та простих громадян.

На своїй сторінці у популярній мережі ТікТок Злата Огнєвіч поділилася уривком зі свого зворушливого виступу.

Злата Огнєвіч, скріншот
Злата Огнєвіч, скріншот

На опублікованих кадрах можна побачити, як на концерт української співачки зібрався повне зал, і всі з захопленням слідкували за її виступом. Злата Огнєвіч заспівала свою проникливу пісню про Україну "За лісами горами". У момент її виконання десятки глядачів дістали ліхтарики та створили просто незабутню атмосферу у залі.

Злата Огнєвіч, скріншот
Злата Огнєвіч, скріншот

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Весь світ з нами! Віримо в Україну", - так Злата Огнєвіч підписала опубліковані кадри.

Фанати Злати Огнєвіч одразу ж прийнялися залишати для неї свої компліменти у коментарях. Багатьом дуже сподобалося проникливе виконання співачки.

"Все буде з Нами❤️", "Віримо 🥰", "Україна понад усе🥰🥰 ми переможемо ❤️ЗСУ ми вас віримо", "У вас прекрасний голос!🥰🥰❤️", "Дуже гарний голос💕", "Слава Україні", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

@zlata_ognevich

Україна переможе! 💙💛💪🏼 #Україна #залісамигорами #Холостячка #ЗлатаОгневич #Ukraine #рек

♬ оригинальный звук - Злата Огневич

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч поставила крапку на питанні - куди йдуть волонтерські гроші: "Збирають і збирають"

Також Знай писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч показала хороброго малюка з Маріуполя у знищеній квартирі: "Записували 5 разів"

Також Знац повідомляв, "Холостячка" Злата Огнєвіч розплакалася згадавши, що не встигла зробити до війни найголовнішого