Відома українська артистка Ольга Цибульська розповіла про емоційні гойдалки, які вона почала відчувати під час війни. Зрозуміла, що потрібно продовжувати жити, незважаючи ні на що.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина висловлюється про війну в Україні, а також ділиться своїми думками.

На цей раз вона зробила фотографію в Бігуді поруч з курми. При цьому, вона намагалася медитувати.

Поговорити вона вирішила на досить педантичну тему. Багатьом досить складно прийти в себе, і адаптуватися до умов війни.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ольга Цибульська зазначає, що якось її друг з ЗСУ подзвонив, щоб та його втішила і дала трохи сонячного тепла. При цьому, емоційний стан жінки був не на висоті. Вона сиділа в кутку кімнати з брудною головою, і читала новини.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

"Я катаюся на емоційних гойдалках. Від повної апатії до істерики і назад. Болить постійно всіх і всього. "Ольчик, твоя немита голова на війні не допомагає. Ми тут з пацанами, бо боремося за Україну і наших красивих дівчат. Чуєш? Чекаю класну фотку. Хочу посміхнутися". До мене ніби дійшло " - йдеться в повідомленні під постом.

Дівчина зазначила, що війна триває. Забирає у людей будинки, міста, сили. Але це все обов'язково закінчиться, і потрібно вже зараз задуматися про те, що залишиться від нас після нашої перемоги.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

"Нам потрібно берегти красу і зараз. Зараз особливо. Вона дає сили нашим хлопцям на передовій. Знаю, що це дуже складно зараз. Але бути красивою у воєнний час-не соромно! Бути красивою у воєнний час-це мотивувати наших найкрутіших, найгарячіших хлопців до перемоги!"- продовжила дівчина.

Нагадаємо, що співачка Оля Цибульська показала, у що окупанти перетворили квартиру батьків

Раніше повідомлялося, що Оля Цибульська погодилася виступати в Росії? Співачка дала чітку відповідь

Також, Оля Цибульська зізналася, що робить коли її накриває паніка і страх вечорами