Відомий український журналіст і ведучий Слава Дьомін показав зворушливі кадри з Бучі. Маленький хлопчик прощається з мамою, яка загинула від рук російських окупантів.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно ведучий публікує актуальну інформацію стосовно подій в Україні.

Цього разу він опублікував кадри фотографа AP Emilio Morenatti, який зафіксував момент прощання дитини зі своєю матір'ю. Її вбили російські окупанти в Бучі, що на Київщині. Одним рухом вони позбавили його найдорожчого, що у нього є.

"Буча... Вова (10 років)... Вова поховав свою маму..." - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Практично місяць пройшов з моменту, як російські окупанти покинули передмістя Києва, але, українські захисники як і раніше продовжують знаходити тіла мирних громадян.

Кількість жертв перевищила вже кілька сотень, і це ніщо інше, як геноцид українського народу.

Слава Дьомін, фото з Instagram
Слава Дьомін, фото з Instagram

Російські військові не здатні воювати за всіма законами. Вони лише хочуть крові і руйнувань.

Багато сімей залишилися без близьких людей, а також без даху над головою. Саме ситуація в Бучі та інших містах у передмісті столиці застопорила мирні переговори.

виживші люди у Бучі
виживші люди у Бучі

У коментарях користувачі не стримували емоцій, і почали висловлювати надію, що хлопчик зможе жити далі, після трагедії, що трапилася.

Нагадаємо, що колега слави Дьоміна з Люкс ФМ Таня Татарченко розповіла українцям, скільки коштує іммігрувати до Німеччини

Раніше повідомлялося, що українці викрили блогершу Надін і змішали з брудом. Слава Дьомін сам все почув

Також, Євген Кошовий з "Квартал 95" зізнався, чи знав про війну раніше, і чи дає він поради Володимиру Зеленському