Відомий радіоведучий "Люкс ФМ" Слава Дьомін, який регулярно записує цікаві інтерв'ю з українськими знаменитостями на YouTube, частенько розміщує свіжі публікації для своїх шанувальників у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 130 тисяч осіб.

Цього разу Слава Дьомін розмістив зворушливу фотографію зі своїм сином Владом і колишньою дружиною Ксенією Міщенко, з який розлучився на початку 2021 року після 13-ти років подружнього життя. На опублікованому кадрі сімейство стоїть в ліфті і позує, дивлячись в дзеркало. Знімок вийшов досить милим, незважаючи на розірвані стосунки пари.

Скріншот з Instagram, Слава Дьомін
Скріншот з Instagram, Слава Дьомін

У підписі до публікації радіоведучий дав невелике напуття своїм фанатам, які можливо опинилися в схожій ситуації. Як заявив артист, в будь-якому конфлікті з колишніми потрібно зберігати максимальну повагу один до одного, щоб потім не червоніти перед дітьми. Як відомо, незважаючи на розлучення, вони разом виховують сина, розподіляють обов'язки порівну і ладнають між собою.

"Відносини з колишніми повинні бути такими, щоб потім не соромно було перед дітьми!" - написав Дьомін.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Слава Дьомін зворушив шанувальників архівними знімками з Кузьмою Скрябіним: "7 років без тебе"

Як повідомляв Знай.uа, Слава Дьомін витягнув з Андрія Данилка "вульгарну" Риму, мамі Сердючки довелося віддуватися: "Тигруля-піс*ля"

Також портал Знай.uа писав, що улюбленець Кароль Слава Дьомін "зрадив" Тіну заради ніжних Танців з Вірою Брежнєвою: "Костянтин, вибачте"