Українська співачка, колишня солістка групи Artik & Asti Анна Asti з початку російського вторгнення мовчала про війну, але тепер, схоже, зробила свій вибір. Вона записала спільний трек з російським виконавцем Філіпом Кіркоровим, який, судячи з мовчання, не проти війни в Україні. Про спільну пісню виконавців повідомляють росЗМІ.

Співачка Анна Asti родом з Черкас, виступала в дуеті Artik&Asti, але минулого року заявила про відхід і початок нової, сольної кар'єри. Пережити всі складнощі розриву з минулим життям співачці допоміг її чоловік, успішний Московський ресторатор Станіслав Юркін.

Anna Asti. Фото: скрін youtube
Anna Asti. Фото: скрін youtube

Відзначається, що саме з ним співачка і планує будувати нову кар'єру, він буде допомагати у вирішенні організаційних питань.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З моменту початку російського вторгнення Українка ніяк не реагувала на події в рідній країні. Тепер же Анна Asti зробила свій вибір, записавши спільний трек з російським виконавцем Філіпом Кіркоровим, який жодним чином не розкритикував злочини російської армії в Україні.

Поки рідну країну співачки розривають російські ракети і бомби вона співатиме з Кіркоровим про кохання.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Володимир Дантес висміяв білоруського президента через крейсера "Москва": "Відповідальність поклали на Лукашенка".

Також наш портал писав, дизайнер Олени Зеленської Катя Сільченко попередила російських окупантів про неминуче покарання: "Бумеранги зла повертаються".

Крім того, наш портал інформував, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко згадала влучні висловлювання історичних постатей про Росію: "Народ, який ніколи не говорив правду".