Відомий український телеведучий Володимир Остапчук на своїй сторінці в соціальній мережі instagram оригінально потролив нещодавно померлого одіозного російського політика Володимира Жириновського, який виступав за війну з Україною і неодноразово виступав на пропагандистських телеканалах.

Телеведучий Володимир Остапчук вирішив трохи відвернути українців від подій в країні і видав невелику, але дуже веселу порцію чорного гумору. Він оригінально потролив Володимира Жириновського, який нещодавно помер, як кажуть офіційні джерела, через ускладнення, викликані коронавірусом.

Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube
Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube

Володимир Остапчук поділився скріншотом екрану, де хтось написав покровителю путінського режиму Володимиру Жириновському в месенджер пізно вночі.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Спиш?",- лаконічно, але дотепно написали в повідомленні.

Варто відзначити, що відхід Жириновського в інший світ став доброю новиною для українців, адже політик був завжди бажаним гостем на "шоу" російських пропагандистів і неодноразово погрожував Україні і закликав до насильства щодо українського народу.

Раніше інформаційний портал Знай писав, голлівудський актор Міккі Рурк заявив, що Росія свідомо програла Україні, Потап не стримав емоцій: "Ніколи не переможе".

Також наш портал інформував, що зірка "Орла і решки" Андрій Бедняков показав знищені спогади про Маріуполь: "Тут я працював".

Крім того, наш портал писав, зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька показала, як поляки тусуються в церкві під Хливнюка з" Бумбокс": "Хороший пастор".