Співачка і ведуча тревел-шоу "Орел і Решка. Земляни" Мішель Андраде, яка зараз знаходиться в Португалії, презентувала нову пісню. Про це повідомляє radiocomercial в соціальній мережі instagram.

Мішель Андраде ще до початку війни прилетіла до Португалії, яка була останньою в рамках тревел-шоу "Орел і Решка. Земляни". Вся команда разом зі співачкою дізналися про початок війни від рідних, і почали всім чим можна допомагати Україні.

Мішель Андраде. Фото: скріншот відео
Мішель Андраде. Фото: скріншот відео
Мішель Андраде. Фото: скріншот відео

На даний момент Мішель Андраде все ще залишається в Португалії, так як небезпека в Україні не минула. Зірка не сидить склавши руки і продовжує прославляти рідну країну. Так, співачка презентувала нову пісню про кохання. Як зазначила сама Мішель в ці непрості часи саме любов допоможе наблизити перемогу.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Всім привіт мене кличе Мішель Андраде. Я українська співачка, зараз перебуваю в Португалії на" Rádio Comercial Ucrânia "і хочу презентувати пісню"не знаю". Ця пісня про закоханість і мені здається, що зараз Любов нас приведе, як можна швидше до перемоги. Так і буде. Слава Україні", - сказала співачка.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Володимир Дантес висміяв білоруського президента через крейсера "Москва": "Відповідальність поклали на Лукашенка".

Також наш портал писав, дизайнер Олени Зеленської Катя Сільченко попередила російських окупантів про неминуче покарання: "Бумеранги зла повертаються".

Крім того, наш портал інформував, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко згадала влучні висловлювання історичних постатей про Росію: "Народ, який ніколи не говорив правду".