Відома українська співачка Alyona Alyona анонсувала нову пісню, яку вона написала спільно з Jerry Heil. Композиція присвячена українським родинам, а послухати її можна буде вже 22 квітня напередодні Великодня. Про це Alyona Alyona розповіла на своїй сторінці в instagram.

Alyona Alyona зазначила, що через російське вторгнення багато українців не зможуть цього року зібратися на Великдень з близькими або навіть зателефонувати їм. Зірка підкреслила, що в такі моменти приходить розуміння наскільки важливі такі традиційні зустрічі. Про це, про стосунки з рідними і буде нова пісня українських зірок.

alyona alyona. Фото: скрін youtube
alyona alyona. Фото: скрін youtube

"Відпустіть на Великдень до сім'ї... Так склалися обставини, що цього року Великдень тисячі людей не зустрічатимуть з батьками. Сумно, бо для багатьох зустріч з рідними на це свято – традиція. Традиція, яку при всьому з року в рік всі намагаються берегти. Представляємо, скільки українців цього року не зможуть відсвяткувати Великдень з рідними через війну, а хто навіть не зможе набрати і привітати по телефону. У такі моменти приходить розуміння, наскільки важливі традиційні сімейні зустрічі. Адже це не просто "зібратися, тому що давно не бачилися". Це про спогади, про спільні справи, про рідні стіни, смачні в світі страви і теплі в світі обійми... "Ми з Яною написали пісню, просочену любов'ю до української сім'ї, сповнену згадками і теплом, які зігріють поранені душі", - написала виконавиця.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай писав, Володимир Дантес висміяв білоруського президента через крейсера "Москва": "Відповідальність поклали на Лукашенка".

Також наш портал писав, дизайнер Олени Зеленської Катя Сільченко попередила російських окупантів про неминуче покарання: "Бумеранги зла повертаються".

Крім того, наш портал інформував, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко згадала влучні висловлювання історичних постатей про Росію: "Народ, який ніколи не говорив правду".