Режисер і ведучий відомого телепроєкту "Орел і решка" Євген Синельников відвідав Харків, який активно обстрілюють російські окупанти. Він відвідав виступ місцевого музиканта серед зруйнованих будинків і поділився роликом в instagram.

Євген Синельников показав, як постраждав Харків за час війни. Росіяни активно обстрілюють місто артилерією і ракетами, руйнуючи житлові будинки і вбиваючи мирних жителів. Ведучий показав один зі зруйнованих дворів і музиканта, який зіграв на піаніно серед руїн.

Євген Сінельников, фото з instagram
Євген Сінельников, фото з instagram

Євген Синельников зізнався, що дуже любить Харків і до війни часто приїжджав просто погуляти і помилуватися красою міста. Він зазначив, що краще попереду і на вулицях Харкова ще бігатимуть щасливі діти, не боячись вибухів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Люблю це місто. Місто, де живуть багато моїх друзів. Місто, куди ми їздили з @synelnykov_alex на вихідні погуляти парком. Місто, де завжди були круті туси і знайомства. Місто студентів. Місто стріт-культури. Велике місто, Тримайся! Вірю, ще будуть бігати по твоїх вулицях діти і радісно сміятися. Все найкраще попереду! Як і по всій Україні!",- підписав відео Синельников.

Раніше інформаційний портал Знай писав, голлівудський актор Міккі Рурк заявив, що Росія свідомо програла Україні, Потап не стримав емоцій: "ніколи не переможе".

Також наш портал інформував, що зірка "Орла і решки" Андрій Бедняков показав знищені спогади про Маріуполь: "Тут я працював".

Крім того, наш портал писав, Володимир Остапчук оригінально потролив померлого Жириновського, який мріяв про Україну: "Спиш?".