Дружина відомого коміка Степана Казаніна, Наталя вирішила знову висловитися на тему братніх народів. Цього не було, і не буде ніколи.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є.

Цього разу вона опублікувала звичайну фотографію ромашки на тлі прапора України, і закликала людей робити паузи в словах.

"Не пишіть! Не пишіть мені, колишні брати і сестри! Хоча слово "колишні" у вашому випадку недостатньо Жорстке! Колишньому можна зателефонувати по п'яні, колишнього можна пробачити, з колишнім можна навіть дружити через роки... а що робити з вами?..Що робити з людьми, які раптово взяли і оглухли?"- йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Наталія Казаніна, фото: Instagram
Наталія Казаніна, фото: Instagram

Справа в тому, що народилася Наталя на території Російської Федерації, і зараз їй некомфортно від цього. Їй вже не терпиться позбутися російського паспорта.

Далі жінка зазначила, що у росіян є страх, а також небажання слухати всю правду. Всі їхні аргументи настільки безглузді, що аж не віриться. Саме тому ми ніколи не будемо "своїми", та й ніколи не були.

"І ще, не смійте говорити нам про ваш уявний захист. Не смійте говорити про наше неіснуюче звільнення. Бо що про нього може знати народ, покірно позбавив себе прав і свободи. Просто задумайтеся, хоча б просто задумайтеся, чому питання: "Чи хочуть росіяни війни?"перестав бути риторичним...".

Нагадаємо, що дружина Степана Казаніна з "Квартал 95" втомилася боротися і сховала червоний паспорт

Рнаее повідомлялося, що дозволила своєму синові, який розпрощався з дитинством

Також, в "Кварталі 95" озвучили оновлений склад тренерів і ведучих в 9 сезоні "Ліги сміху"