Відома українська співачка, а також "Холостячка" Злата Огнєвіч дала інтерв'ю, в якому розповіла про страх, а також про бажання якнайшвидшої перемоги для України.

Інтерв'ю було записано в рамках сюжету для шоу "Ранок з Україною", де артистка відверто розповіла про своє життя зараз.

Зараз артистка повернулася зі свого благодійного туру по США, і незважаючи на всі попередження, вирішила повернутися до Києва.

Там вона допомагає ЗСУ як морально, так і матеріально. Те, що Київ не захопили російські влади-виключно їх заслуга, за що кожен українець їм безумовно вдячний.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я вірю в те, що буде перемога. І вірю, що вона досить близько вже. По-друге, те, що я можу робити як творець, як співачка, а саме підтримувати бойовий дух наших бійців, і хлопців, і дівчат - я роблю це" - каже артистка.

Вона дійсно багато допомагає нашим захисникам, адже інакше і бути не повинно за поточних обставин.

Злата Огнєвіч. Фото: скріншот youtube
Злата Огнєвіч. Фото: скріншот youtube

Під час інтерв'ю вони почули вибух за вікнами, і дівчина абсолютно спокійно на це відреагувала, вже виробилася звичка. Телеведуча, яка брала інтерв'ю була вражена таким спокоєм, але, у Злати швидко знайшлася відповідь.

"Я звикаю жити в нових обставинах мого життя. Я не хочу боятися. Я буду проживати ці дні, які мені відведені, буду гідно це жити. Я хочу своєю сміливістю поділитися з іншими. І Повір мені, зараз люди в Маріуполі, яких взяли в заручники окупанти, вони перебувають у більш складному становищі. Ніякого шансу мене залякати якимось оркам зі країни болота. Вони просто не розуміють, що таке Україна і українці. Вони не розуміють нашого духу " - розповідає артистка.

Нагадаємо, що "Холостячка" Злата Огнєвіч запалила сотні сердець на честь захисників України

Раніше повідомлялося, що "Холостячка" Злата Огнєвіч показала хороброго малюка з Маріуполя у знищеній квартирі

Також, Юрій Горбунов виконав важливу місію в компанії Руслани Лижичко і Христини Соловій