Відома українська співачка, а також племінниця Софії Ротару, Sonya Kay показала, на чиєму боці правда, і чому Росія вже програла.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Intsagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка висловлюється на різні теми, в тому числі і про війну.

Цього разу Софія Хлябич поділилася мотиваційною картинкою, яка символізує перемогу України, яка вже настає поступово.

Так як в неділю, 24 квітня Великдень, пов'язаний цей пост зі святом. В руках люди тримають дві крашанки, які пофарбовані в кольори прапорів України та Росії. При цьому, якщо наше залишилося в цілості, то крашанка агресорів вже почала тріскати. Ще трохи, і від нього нічого не залишиться.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Показати ще

"Перемога за нами!! Світло завжди перемагає темряву! 💙 💛 "- йдеться в повідомленні під постом.

Sonya Kay, фото: Instagram
Sonya Kay, фото: Instagram

До слова, не можна не відзначити, що всього за місяць до війни племінниця Софії Ротару оголосила про те, що прийняла рішення піти зі сцени. Вона вже брала тривалу паузу у своїй кар'єрі, і практично відразу після повернення прийняла рішення завершити цей проект зовсім.

Причину цього вона не назвала, але, пишається всією своєю командою, і вдячна кожному, хто сприяв її розвитку як артиста.

"Хочу Вам повідомити, що як співачка Sonya Kay, я закінчила свою кар'єру. Я вважаю, що я зі своєю командою внесли величезний внесок в українську музику. Ми показали, що українська мова є і завжди буде в тренді і може звучати стильно і сучасно" - йдеться в повідомленні під постом.

Нагадаємо, що племінниця Софії Ротару Sonya Kay пішла назавжди

Раніше повідомлялося, що онучка Софії Ротару показала свого улюбленого "блондинчика", жодна жінка не встоїть: носить на руках

Також, Sonya Kay ніжно вп'ялася в губи хокеїста