Відома українська виконавиця Надя Дорофєєва показала різницю між російськими окупантами і бійцями ЗСУ. Вона опублікувала на своїй сторінці в instagram фото записки, яку залишили українські захисники в одному з будинків мирних жителів.

З перших днів вторгнення окупанти показали всю "величність" російської армії. Загарбники вбивали мирних людей, громили будинки і мародерствували. Вони виносили всі цінні речі після чого відправляли у рф і продавали. Крали навіть автомобілі.

Надя Дорофєєва. Фото: Instagram
Надя Дорофєєва. Фото: Instagram

Надя Дорофєєва показала наскільки велика прірва між українськими захисниками і армією рф. Так, вона опублікувала записку, яку залишили бійці ЗСУ, які перебували в будинку мирних жителів під час бойових дій. У записці бійці повідомили, що намагалися бути максимально акуратними і брали тільки необхідні речі, такі як кава, цукор і серветки. Також підгодовували домашніх вихованців.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Вибачте за заподіяну шкоду. Йшли бойові дії, ми намагалися бути акуратними і брали тільки необхідне: серветки, кава, цукор, скотч і т.д. Собак годували, цінні речі не чіпали. ВСУ. Слава Україні!",- йдеться в записці.

Раніше Знай писав, слова пробирають до мурашок: Вакарчук з "Океаном Ельзи" випустив пісню про місто-мученика Маріуполь і його захисників.

Також ми писали, чоловік Наташі Корольової Тарзан після численних скандалів показав маленьку дитину: "Привів сина з торішньої зради".

Нагадаємо, Катя Осадча закликала позбавити українського паспорта опальних зірок за мовчання: Лорак, Тодоренко, Повалій і MARUV не сподобається.