Популярна українська блогерка, обраниця колишнього "Холостяка" Микити Добриніна Даша Квіткова розкрила цікаві подробиці з проєкту, про які не здогадувалися глядачі. Секретом вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даша Квіткова і Микита Добринін щаслива подружня пара, яка виховує прекрасного сина Лева. Зовсім недавно малюкові виповнилося 9 місяців, але відзначати дату мама і синові довелося удвох, адже Добринін захищає країну. Пара активно ділиться знімками малюка і радує ідилією в сім'ї.

Даша Квіткова. Фото: Instagram
Даша Квіткова. Фото: Instagram

Втім, ще у 2019 році багато глядачів були впевнені, що у квіткової нічого не вийде з Добриніним на проєкті "Холостяк". Як зазначила сама Квіткова всі думали, що він захоплений іншою, а насправді таємно зустрічався з нею. Поки про це ніхто не здогадувався, майбутня пара створювала свою історію, яка отримала продовження.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Тоді всі кричали:"він любить іншу". У нас створювалася своя історія, про яку ніхто не знав", - написали Даша Квіткова.

Раніше інформаційний портал Знай писав, голлівудський актор Міккі Рурк заявив, що Росія свідомо програла Україні, Потап не стримав емоцій: "Ніколи не переможе".

Також наш портал інформував, що зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко згадала влучні висловлювання історичних постатей про Росію: "Народ, який ніколи не говорив правду".

Крім того, наш портал писав, зірка відомого серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька показала, як поляки тусуються в церкві під Хливнюка з" Бумбокс":"Хороший пастор".