Учасник популярного кулінарного шоу "МастерШеф" Владислав Міцкевич, як і багато інших українців, в цей непростий час допомагає людям, які жили в окупації. Про це йдеться на сторінці masterchefstb в соціальній мережі instagram.

Учасник шоу "МастерШеф" Владислав Міцкевич допомагає людям у Київській області, частина якої була окупована російськими загарбниками. Після відходу російської армії розгромлена інфраструктура і будинки, тому людям важко виживати.

Влад Міцкевич. Фото: скрін youtube
Влад Міцкевич. Фото: скрін youtube

Владислав разом з командою щодня готує по 1500-2000 порцій їжі і розвозить нужденним. В основному це напрямки в бік Бучі, Гостомеля, Бородянки та Ірпеня, про які вже почув весь світ.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

"Зараз я з командою @silzemliua готуємо щодня 1500-2000 порцій, возимо в Гостомель, Бучу, Ірпінь, Бородянку, всі села в тому напрямку, плануємо ще відкрити один напрямок у бік Чорнобиля. Ніколи там не було, завжди хотіли з дружиною туди з'їздити, але не в такому випадку", - написав Владислав Міцкевич.

Раніше інформаційний портал Знай інформував, що голлівудський актор Міккі Рурк заявив, що Росія свідомо програла Україні, Потап не стримав емоцій: "Ніколи не переможе".

Також наш портал інформував, що зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко згадала влучні висловлювання історичних постатей про Росію: "Народ, який ніколи не говорив правду".

Крім того, наш портал писав, зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька показала, як поляки тусуються в церкві під Хливнюка з "Бумбокс": "Хороший пастор".