Після повномасштабного вторгнення росії на територію України на підтримку нашої країни об'єднався буквально весь світ. Багато громадян виходять на протести та жертвують гроші на допомогу українцям. До того ж Україну підтримує і чимало світових зірок, не даючи світу забути про наші проблеми.

Цього разу пост на підтримку українців виклала наречена колишнього співачки Ані Лорак Мурата Налчаджіоглу. На своїй особистій сторінці в Instagram київська візажистка Лілія опублікувала світлину, за допомогою програми додавши до неї прапор України.

Наречена Мурата Налчаджіоглу вирішила ніяк не підписувати світлину, залишивши під нею два серденька синього та жовтого кольору, що символізують український прапор.

Скріншот допису Лілії
Скріншот допису Лілії

Підписники Лілії у коментарях підтримали дівчину та побажали швидше повернутися додому та, щоб в Укаїні запанував мир.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Лілія, знаю вам зараз важко, ви далеко від дому, від свого міста, від своєї країни, бажаю вам якнайшвидше повернутися додому, щоб усе заспокоїлося, щоб припинилася ця трагедія, бережіть себе і свою сім'ю, здоров'я вам", - зазначила одна з підписниць.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Варто нагадати, що колишня Мурата Налчаджіоглу Ані Лорак ніяк не висловилася на підтримку України. Вона не зазначила, що саме росія напала на Україну та зайняла мовчазну позицію.

Нагадаємо, колишній Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу підтримав українських емігрантів, підготував нічліг та смачну вечерю: "Наші серця широкі"

Раніше Знай писав, Ані Лорак, Кіркоров та Баста, які підтримали війну в Україні про великі гонорари можуть забути: виступатимуть за їжу

Також Знай писав, друг Ані Лорак Сергій Лазарєв після підтримки України став говорити за методичками путіна: "Неймовірна злість"