Відома українська акторка Ксенія Мішина згадала про дитинство після новини про затоплення крейсера "Москва". Окупанти позбавляють її всіх спогадів.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно вона висловлюється на різні теми, і в основному вони стосуються ситуації в країні.

Днем раніше з'явилася інформація про те, що крейсер "Москва" пішов на дно, і у Ксенії Мішиної особисто з ним пов'язано багато спогадів.

"Так багато хочеться сказати, але слова дуже складно укладати в рядки, коли так багато почуттів. Але я спробую розібратися...Севастополь, 1996 рік, мені 7, гуляємо з мамою на Приморському бульварі, я спостерігаю за великим кораблем і жахливо пишаюся своїм містом, тоді мені здається це чимось дуже важливим" - почала публікацію акторка.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У 10 років вона вирушила з татом на парад на честь дня Перемоги, і там дівчинка побачила крейсер Москва. Тоді прийшло усвідомлення, що війна це страшно, і цього не можна допустити більше ніколи. Але, реальність виявилася іншою, і через пару десятиліть все повторилося.

Ксенія Мішина. Фото: Instagram
Ксенія Мішина. Фото: Instagram

У 20 років вона приїхала додому до Севастополя з Києва, де напередодні закрила успішно першу сесію. Прогулюючись вуличками Севастополя, вона спостерігала за красивими сірими кораблями і крейсером. Тоді здавалося, що немає більш затишного і безпечного місця.

"А зараз мені не здається, мій будинок точно став чудовиськом, яке намагається зжерти своє дитя. Флер дитячих спогадів розчинився і я бачу як ці машини-вбивці наставили на мене свої знаряддя. Я відчуваю все це, всю цю кровожерну систему, як збожеволіла тварина, яка стогне і розриває на криваві шматки все, що попадається йому під лапу. І не важливо, навіть якщо це його дитинча. Мені більше нічого не здається. У мене більше немає того будинку. Його забрали і я давно отгоревала цю втрату " - продовжила Ксенія Мішина.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

В кінці вона лише попрощалася з крейсером, і рада, що з цим символом піде ціла епоха брехні, крові і невігластва.

Нагадаємо, що "Холостячка" Ксенія Мішина знайшла того, хто подарував їй рай під час пекельної війни

Раніше повідомлялося, що "Холостячка" Ксенія Мішина напророкувала Україні перемогу до Великодня

Також, Ксенія Мішина в сльозах пережила емоційний зсув