Після повномасштабного військового вторгнення росії на територію України співачка Оля Полякова, щоб убезпечити життя своїх дітей, виїхала за кордон. Українську знаменитість у Франції прийняла її подруга Ніка Білоцерківська.

Варто відзначити, що блогерка "Белоніка" стала однією з перших, на кого в росії завели кримінальну справу про фейки. Нещодавно відома російська телеведуча Ксенія Собчак взяла у неї інтерв'ю, і заодно поговорила з українською співачкою Олею Поляковою.

Оля Полякова, скріншот
Оля Полякова, скріншот

Однак варто відзначити той факт, що протягом усього інтерв'ю з Поляковою, Собчак запікувала слово "війна". У розмові Оля Полякова зазначила, що раніше в її репертуарі не було жодної пісні українською, але при цьому вона зібрала стадіон у Львові. Чи буде в майбутньому співати російською - поки не знає.

Оля Полякова, скріншот
Оля Полякова, скріншот

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Я російськомовна співачка, у якої в репертуарі немає жодної українкою пісні. Не було до війни, зараз вже є. Так от, я два роки тому зібрала у Львові 35-тисячний стадіон. Буду я співати російською мовою? Ну може бути коли-небудь... Не знаю. Я не знаю. Я взагалі не знаю чи буду я співати, тому що чи потрібна буде кому-небудь музика? Чи потрібна буде моя професія?",- зазначила Оля Полякова.

Нагадавши, Оля Полякова розкрилася з несподіваного боку: "я просто жінка з двома дітьми в чужому домі"

Раніше Знай писав, Оля Полякова знову вляпалася з гімном України: залишилася без одягу перед виступом для тисяч турків

Також Знай повідомляв, Оля Полякова потужно заспівала для футбольних уболівальників у Стамбулі-наближаємо перемогу разом