Український виконавець, телеведучий, колишній учасник гурту "ДіО.фільми" Володимир Дантес, який зовсім недавно розійшовся зі співачкою Надею Дорофєєвою, зараз активно займається сольною кар'єрою і часто радує шанувальників цікавими постами на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежить понад 690 тисяч чоловік.

Як відомо, зовсім недавно зіркова пара Дантеса і Дорофєєвої публічно оголосили про своє розлучення на велику аудиторію, написавши сумні пости в своєму Instagram. Багато що залишилося незрозумілим шанувальникам, тому радіоведучий Слава Дьомін вирішив поставити парочку незручних питань артисту в інтерв'ю.

Вова Дантес і Слава Дьомін, скріншот з відео
Вова Дантес і Слава Дьомін, скріншот з відео

Як повідомив Володимир, рішення розлучитися не прийшло до них в один день. Наприкінці січня вони визначилися і роз'їхалися. Надя залишилася в їхньому величезному будинку, а він зняв квартиру окремо. Слава пригадав йому, що ще в грудні на його сольному концерті вони виглядали щасливими. Дантес пояснив, що їх відносини в той час були схожі на діаграму - постійні скачки і спади.

На питання про те, чи любить він ще Дорофєєву, він відповів однозначно "так". Але це зовсім інша любов, позбавлена тих колишніх почуттів. Залишилася дружба, повага один до одного і того, що було.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Потрібно жити, не зациклюватися на одному моменті. Тому що ми побачили, наше життя змінюється кожну хвилину. Так що, я її люблю, але думаю що не "кохаю", - сказав Дантес.

Щодо подачі заяви на розлучення він зізнався, що штамп у паспорті на нього не тисне і ця справа другорядна.

Нагадаємо, "Може з Позитивом...": відверта Надя Дорофєєва заявила, що готова до нових відносин

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва відверто розповіла про розлучення з Володимиром Дантесом і зізналася які стосунки у них зараз: "Ми поважаємо один одного"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес відреагував на заборону в'їзду в Росію на 50 років: "Та йдіть на *уй"