Відома українська співачка Камалія розповіла, яким для неї був ранок 24 лютого 2022 року, коли Росія почала повномасштабне вторгнення. Цим зірка поділилася з порталом ROЗVOROT.info.

Камалія поділилася, що 24 лютого вона прокинулася о 5 ранку від дивного відчуття ніби затремтіли вікна. Їй здалося, що все наснилося, незабаром їй почали дзвонити і повідомляти, що в країні почалася війна - Росія запустила по Україні ракети. Незабаром вона і сама почула ряд вибухів, які сильно її налякали.

Камалія. Фото: скрін youtube
Камалія. Фото: скрін youtube

"24 лютого я прокинулася о п'ятій годині ранку від відчуття, що мені наснилися вибухи і тремтячі вікна. Через кілька хвилин пролунав дзвінок від моїх друзів: вони повідомили, що в Україні почалася війна і Росія випустила в наш бік ракети. Ще через деякий час, коли я почала шукати інформацію в мережі і читати новини, над моїм будинком пролунав реактивний звук. А потім ... потім були вибухи, один за іншим. Стан описати складно: ти стрімголов перелітаєш з одного кута власного будинку в інший, в самій нічній сорочці, розгублена, без жодної думки, за що хапатися в першу чергу. Так пройшло кілька перших ранок", - поділилася Камалія.

Камалія, фото: Instagram
Камалія, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Камалія зізналася, що вона разом з рідними до останнього не вірила, що почнеться війна. Втім, дітей на канікули відправила до Лондона. Сама співачка залишилася в Києві, де продовжила роботу над піснями і новим альбомом. Втім, все перекреслила війна. У наступні дні зірка з підвалу писала пости, щоб достукатися до суспільства і висвітлити те, що відбувається в Україні. Зараз Камалія в Європі, де висвітлює українську проблему.

Раніше Знай писав, слова пробирають до мурашок: Вакарчук з "Океаном Ельзи" випустив пісню про місто-мученика Маріуполь і його захисників.

Також ми писали, чоловік Наташі Корольової Тарзан після численних скандалів показав маленьку дитину: "Привів сина з торішньої зради".

Нагадаємо, Катя Осадча закликала позбавити українського паспорта опальних зірок за мовчання: Лорак, Тодоренко, Повалій і MARUV не сподобається.