Наречена колишнього співачки Ані Лорак Мурата Налчаджіоглу поділилася на своїй сторінці в instagram теплим знімком в жовто-синіх тонах. До цього дівчина публікувала пост на підтримку України.

З початку повномасштабної війни рф проти України багато країн, Організації, зірки і публічні люди висловилися проти дій Кремля і підтримали українців. У той же час деякі знаменитості родом з України зайняли "нейтральну" позицію. Серед таких співачка Ані Лорак.

Наречена колишнього Ані Лорак Мурата Налчаджіоглу не втомлюється публікувати пости на підтримку України. Так, цього разу дівчина поділилася знімком у жовто-синіх тонах, які символізують український прапор. У підписі до фото вона зазначила, що тепер по-особливому ставиться до цих кольорів.

"Тепер особливе ставлення до жовто-синіх кольорів", - підписала фото дівчина.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

У коментарях наречену Мурата Налчаджіоглу похвалили за її позицію.

"Красуня. Яка ти молодчинка. Незважаючи на все ти залишаєшся українкою. Я пишаюся знайомством з тобою", "патріотично!",- написали користувачі Мережі.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, слова пробирають до мурашок: Святослав Вакарчук з "Океаном Ельзи" випустив пісню про місто-мученика Маріуполь і його захисників.

Також наш портал інформував, що чоловік Наташі Корольової Тарзан після численних скандалів показав маленьку дитину: "Привів сина з торішньої зради".

Крім того, наш портал повідомляв, Юлія Саніна з "The Hardkiss" вперше за всю кар'єру виконала гімн України: "Перед очима розстріляна шапочка хлопчика".