Відомий шоумен і продюсер Ігор Кондратюк емоційно висловився на адресу українських співачок Maruv і Ані Лорак, які вважають за краще мовчати про війну рф проти України. Про це він заявив у програмі "Зірковий шлях".

Вже два місяці минуло з моменту повномасштабного російського вторгнення в Україну. За цей час багато світових зірок, політики і цілі країни висловили підтримку українцям. Однак є знаменитості, які самі родом з України, але мовчать про звірства російської армії. Серед таких, зокрема Maruv і Ані Лорак.

Ані Лорак. Фото: скрін youtube
Ані Лорак. Фото: скрін youtube

Відомий шоумен і продюсер Ігор Кондратюк відомий своїми прямими висловлюваннями. Цього разу він також не став стримувати емоції і розкритикував колег по цеху. Він зазначив, що люди, які продовжують працювати на території Росії і мовчать про війну в Україні, швидше за все, не мають важливого органу - мозку.

Ігор Кондратюк. Фото: скрін youtube
Ігор Кондратюк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Безмозкі ляльки", - емоційно сказав Ігор Кондратюк про співачок Maruv та Ані Лорак.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Юлія Саніна з "The Hardkiss" вперше за всю кар'єру виконала гімн України: "Перед очима розстріляна шапочка хлопчика".

Також наш портал інформував, що зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко згадала влучні висловлювання історичних постатей про Росію: "Народ, який ніколи не говорив правду".

Крім того, наш портал інформував, зірка популярного серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька показала, як поляки тусуються в церкві під Хливнюка з "Бумбокс": "Хороший пастор".