Відома українська співачка і акторка Світлана Тарабарова має значну аудиторію в соцмережі Instagram і регулярно розміщує свіжі пости. На рудоволосу красуню підписано понад 580 тисяч осіб.

Цього разу на її акаунті з'явився відеоролик, де вона співає патріотичну пісню, написану Загорулько Людмилою. Автором рядків виявилася 61-річна бабуся української акторки Каті Нікітіної з "Жіночого кварталу", яка дуже хотіла, щоб їх почув весь світ, а Тарабарова із задоволенням погодилася їй в цьому допомогти.

"Мені написала смс @nikitkinna , про те, що її бабуся від щирого серця написала пісню для всіх нас, українців. Ми сіли із @dasha_voronchuk та заспівали ☀️Бо серце не може мовчати, бо зараз ми маємо бути разом і маємо вірити, що вже зовсім скоро буде мирне небо", - написала Тарабарова.

Пісня вийшла дуже емоційною, співачці вдалося передати весь сенс сильних слів, написаних старенькою. Користувачі соцмережі оцінили старання обох і адресували безліч приємних комліментів. І сама Нікітіна відреагувала на відеролик, подякувавши Тарабаровій за таке чудове виконання.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Коментарі - instagram.com/tarabarova/
Коментарі - instagram.com/tarabarova/

Нагадаємо, Світлана Тарабарова опинилася під крапельницею через синдром, який загрожує всім українцям: "Не час нити"

Як повідомляв Знай.uа, Світлані Тарабаровій довелося доводити, що її руде волосся справжнє: "Переживаю"

Також портал Знай.uа писав, що втомлена матів двох дітей Світлана Тарабарова здивувала постарілим обличчям: "Шалено..."