Переможець 7 сезону шоу "МастерШеф" Вадим Бзежинський, якого всі знають по кумедному прізвиську "Пава", після свого успіху користується великою популярністю в соціальних мережах. Чоловік активно розвиває свої акаунти в TikTok і Instagram, а також всіляко спілкується з численною аудиторією, яку він встиг підкорити своїм гумором і кулінарним талантом.

На велике християнське свято Великдень, 24 квітня, він розмістив новий відеоролик на актуальну тему, пожартувавши над росією і її народом, як і безліч інших знаменитостей. Вадим Бзежинський нібито звернувся до головного радника Президента Олексія Арестовича, запитавши у нього, чи скоро українці побачать "падіння" кремля. А після прозвучала відома всім пісня Віктора Павліка "Ні обіцянок, ні пробачень", в перших рядках якої співається: "Іще два тижні – і запалає".

Скріншот - tiktok.com/@pava_vb
Скріншот - tiktok.com/@pava_vb

Користувачі соцмережі, серед яких є справжні патріоти, підтримали Бзежинського. Багато хто дуже чекає того знаменного дня, коли Україна переможе росію, а в містах і серцях запанує мир.

Коментарі - tiktok.com/@pava_vb
Коментарі - tiktok.com/@pava_vb

Популярні новини зараз
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Коментарі - tiktok.com/@pava_vb
Коментарі - tiktok.com/@pava_vb

@pava_vb

#всебудеукраїна

♬ оригінальний звук - ALEGATRON

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Пава Бжезинський показав, як українці будуть відриватися в Криму після його повернення: "Розривати танцпол"

Як повідомляв Знай.uа, Микола Люлько з "МастерШеф" нагодував 30 тисяч українців під час війни з Росією: "Кожен зробив свій внесок"

Також портал Знай.uа писав, "Про біль, про тугу, про сімейне тепло": Alyona Alyona і Jerry Heil зворушили душі новим спільним хітом