Маша Єфросиніна поспілкувалася з українською журналісткою з "Права на владу", на тему мовного питання, та розповіла, що не встигає свої емоції перекладати українськю мовою.

Відома українська блогерка Маша Єфросиніна, яка потужно підтримує Україну, довгий час перебувала у Львові, але врешті вирішали покинути країну. Тепер дівчина знаходиться за кордоном та проводить заходи на підтримку українських захисників. нещодавно вона давала інтерв'ю для програми "Право на влдаду". Короткий відеоролик на TikTok, з запитанням до Маші Єфросиніної викликав багато дискусій, адже сова йшла про мову.

Телеведуча запитала у Маші Єфросиніної, чи не вважає вона, що "якась українська гнида" під час війни розхитує ситуацію, підіймаючи мовне питання, то вона є ворогом, проти українського народу.

"Під час війни, під час такої колотнечі, коли ми всі за виживання, ми всі за перемогу, значить вона проти всіх. Позиція повинна буть така - якщо ти розбурхуєш, і підкидаєш у це вогнище дрова, значить ти проти українського народу", - заявила Мосійчук.

При цьому Маша Єфросиніна просто слухала, що скаже ведуча. Відповідь Єфросиніної у ефірі була такою, що вона намагається достукатися до російсіян, до тих хто мільйонами підглядає її звернення.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

А от у коментарях думки розділилися. Дехто обурювався, що підіймають мовне питання, а дехто навпаки нагадав, що саме через мову путін "рятує" російськомовних українців.

"Все вірно, не можна розпалювати ненависть на мовному питанню. це, дуже схоже, як роблять москалі... а,ми люди адекватні і повинні бути добрими", "Я із Луганська, мені 64,мої батьки розмовляли українською,але ,щоб були,як всі,навчились говорити російською.Мені і всім треба згадати рідну мову", "Що ви говорите ?! Ну вони чітко сказали МЫ ПРИШЛИ СПАСАТЬ РУССКОГОВОРЯЩИХ", "Реально дістали, мені нема різниці і мені байдуже хто як розмовляє, гинуть наші люди і з цим треба щось робити, а не мова чи язик, ідіоти", - прокоментували відео.

@andriy_deputat

#машаефросинина #ефросинина #интервью #інтервю #мосейчук #война #война2022 #війна #війнавукраїні #политика #політика #міняйло_андрій #украина #україна #україна🇺🇦 #украина🇺🇦 #українськийтікток #ukraina #ukraine #ukraine🇺🇦

♬ оригінальний звук - user2874709057747

Нагадаємо, раніше Анну Трінчер "затримала" поліція посеред траси — підозрюють у диверсії, знімала кліп під час війни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "колишній" Ксенії Мішиної з "Холостячки" уявив себе Арестовичем та взявся давати поради.

Також "Знай.ua" писав, що Катя Осадча показала молоду матусю з Маріуполя, яка переховується під "Азовсталлю".