Відома тележурналістка займається під час війни волонтерством. Вона показала, яких успіхів досягла у зборі коштів для українських захисників.

Вітвіцька веде свій Instgaram-блог, де ділиться з шанувальниками своїми успіхами та турботами. У Великдень Соломія вирішила не проводити вдома, а показати, чим займається замість святкувати за столом.

Ведуча привітала українців зі святом, та побажала, щоб кожен день наближав нас до перемоги.

"Всі ми мріємо про мир та перемогу, вірю з кожним днем здійснення нашої спільної заповітної мрії наближається. І щодня кожен з нас щось обов’язково робить для нашої перемоги. Дякую кожному хто долучається! Ми з вами велика сила! Уже відправили бус на передову, на черзі один кросовер і вже в процесі купівля ще одного. Закуплені тепловізори та бронежилети після продажу на благодійному аукціоні золотої паралімпійського медалі про все детально звітуємо та розповідаємо світлини є в галереї", - написала Вітвіцька.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Соломія також показала, як тривають роботи та СТО та стопки з бронежилетами.

Телезірка нагадала свої реквізити, та нагадала, що можна таким чином долучатися до зборів коштів та дякувати українським захисникам.

Нагадаємо, раніше смілива Наталія Могилевська записала несамовитий кліп у руїнах Київської області.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Полякова зі сльозами на очах розповіла, що допомогло привести її до тями після початку війни.

Також "Знай.ua" писав, що Олександр Скічко удруге став батьком в ніч на Великдень