Співачка Джамала, яка провела за кордоном понад 40 концертів, де розповідала про війну в Україні, збирала кошти для біженців та для ЗСУ, притулила своїх дітей до себе та привітала українців з Великоднем.

У своєму Instagram Джамала розмістила медіа-файли, на яких співає та бавить своїх любих хлопчиків. У дописі співачка зазначила, що зранку невтішні новини погіршують настрій, але все одно треба вірити у найкраще.

Джамала. Фото: Instagram
Джамала. Фото: Instagram

"Знаєте, зараз ще більше цінуєш кожну хвилину з дітьми й тим важче дається кожна мить розставання з ними. Сьогодні я хотіла би просто привітати вас з Великоднем, але день, як і раніше, почався зі стрічки новин. Маріуполь, Мелітополь, Одеса, Луганськ … Від неможливості зупинити цей потік жахливих фактів відчуваєш себе безпорадною", - зізналася Джамала.

Джамала. Фото: Instagram
Джамала. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вона також побажала, щоб українці більше ніколи не відчували цей біль:

"Я дуже хочу, щоб усі ми більше ніколи не мали цього відчуття. Щоб усі ми могли бути поруч з тими, кого любимо. Нехай ця мрія збудеться якнайшвидше".

На відео Джамала з дітками заспівала пісню "Гей, у лузі червона калина". Підспівував навіть наймолодший козак, щоправда, всіх слів ще не вивчив, тому заміняв їх дитячим милим леметом.

Джамала. Фото: Instagram
Джамала. Фото: Instagram

Джамала зібрала 90 млн доларів під час своїх благодійних концертів, більше співачки зібрали коштів "Повернись живим", "EpiсGame" та НБУ.

Нагадаємо, раніше Джамала зізналася, яку суму вдалося зібрати на підтримку України завдяки концертам.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Дантес відреагував на заборону в'їзду в росію на 50 років.

Також "Знай.ua" писав, що дружину Григорія Решетника, Христину не злякав вигляд зруйнованого Києва.