Зіркова сім'я Решетників побувала в серці України і на власні очі побачила жахливі руйнування від рук ворожої країни - росії.

Дружина телеведучого популярних проектів "Холостяк" і "Холостячка" Григорія Решетника, також як і сам артист, має значну армію шанувальників в соцмережі Instagram. На Христину підписано понад 260 тисяч осіб. Цього разу, замість історій з їхнього сімейного життя і барвистих фотографій, вона розмістила кадр зі зруйнованою будівлею в центрі Києва.

Скріншот - instagram.com/kristina_reshetnik/
Скріншот - instagram.com/kristina_reshetnik/

Подружня пара своїми очима побачила наслідки страшної війни, яка почалася 24 лютого і триває по сьогоднішній день. Обличчя Григорія і Христини відображають весь біль і гіркоту, яку відчуває кожен українець в кожному куточку України. Незважаючи на жахи, які побачила дружина телеведучого, вона не втрачає віри в українську армію і перемогу. Як заявила Христина,"нас не зламати і не залякати".

"Ми переможемо! І все відбудуємо! Україна сильна і незалежна!!!" - написала дівчина.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Користувачі соцмережі захопилися мужністю зіркової сім'ї і тому, що незважаючи на обставини, вони прийняли рішення залишитися вдома, в рідній Україні.

Коментарі - instagram.com/kristina_reshetnik/
Коментарі - instagram.com/kristina_reshetnik/

Коментарі - instagram.com/kristina_reshetnik/
Коментарі - instagram.com/kristina_reshetnik/

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч розповів, як російські опозиціонери маніпулюють свідомістю українців: "Ви там ох**ніли?"

Як повідомляв Знай.uа, Влад Яма нагадав, як у школі ставилися до уроків російської мови після звісток про Стуса: "с**буємо з твоєї пари"

Також портал Знай.uа писав, що Джамала щемливими кадрами показала, що російські окупанти зробили з Миколаєвом: "Шукають воду"