Відомий український виконавець, чоловік Насті Каменських Олексій Потапенко поділився курйозним відео з ще одним полоненим російським окупантом, який подзвонив своїм рідним. Ролик артист опублікував на своїй сторінці в instagram.

З початку вторгнення в полон ЗСУ здалося чимало російських окупантів. Всім їм надавали право зателефонувати додому і повідомити рідним, що з ними все гаразд. Нерідко спілкування окупантів з близькими викликало подив.

Олексій Потапенко. Фото: скрін youtube
Олексій Потапенко. Фото: скрін youtube

Так, Олексій Потапенко поділився новим роликом. Пораненому окупанту, який потрапив у полон дали телефон, щоб зателефонувати додому. Спілкуючись з дружиною та запитала у чоловіка як його нога. Він підвівся, щоб подивитися на неї, а потім не дуже то й сумно заявив, що неї немає. Потап зазначив, що все це виглядає і смішно, і сумно одночасно, і порекомендував росіянам сидіти вдома і не їхати воювати в Україну.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"І смішно і сумно і правдиво... не ходіть рашики в поле до нас гуляти", - прокоментував відео шоумен.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Юлія Саніна з "The Hardkiss" вперше за всю кар'єру виконала гімн України: "Перед очима розстріляна шапочка хлопчика".

Також наш портал інформував, що зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко згадала влучні висловлювання історичних постатей про Росію:"Народ, який ніколи не говорив правду".

Крім того, наш портал інформував, зірка популярного серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька показала, як поляки тусуються в церкві під Хливнюка з "Бумбокс": "Хороший пастор".