Відома українська співачка Анжеліка Рудницька вирішила висловитися про росіян, а також про методику війни, яку вони ведуть проти України. Щодня витрачають десятки тисяч доларів.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка висловлюється на актуальні теми, і висміює російських окупантів.

Цього разу Анжеліка Рудницька висловилася про подію, яка сталася напередодні. Справа в тому, що в Харківській області ЗСУ збили ворожий літак, вартість якого перевищує 80 мільйонів доларів, а одна година експлуатації обходиться в 55 тисяч доларів.

Вони продовжують викидати гроші на повітря, при цьому не досягаючи значних успіхів.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Найкращий російський літак-збитий літак. ЗСУ збили на Харківщині поблизу Балаклії "найкращий" літак Росії. Вартість становить $80 млн. Година експлуатації – $55 000. Хто приймає металобрухт? Слава ВСУ!"- йдеться в повідомленні під постом.

Це був двомісний винищувач-бомбардувальник Су-34. ЗСУ запобігли черговим руйнуванням, які вони несли на наші землі. І так буде з кожним.

Судячи з опублікованих кадрів, пілотам вдалося катапультуватися ще до падіння літака, однак, чи вдалося їм вижити - невідомо.

Повномасштабна війна в Україні йде вже більше двох місяців, і коли це закінчиться - ніхто не знає, однак, все частіше звучать фрази про те, що наступні кілька тижнів стануть вирішальними.

Нагадаємо, що ЗСУ збили ворожий винищувач Су-34 під Харковом-окупантам вдалося катапультуватися

Раніше повідомлялося, що Анжеліка Рудницька згадала, як росіяни завжди принижували інші народи

Також, Анжеліка Рудницька прокоментувала "салют" у російському Бєлгороді