Ведучий програми "Зірковий шлях" Даніель Салем, як і багато знаменитостей проміняв мікрофон на зброю і пішов захищати Україну. Так, він поділився новим відео, на якому показав відважних бійців з інших країн, які воюють на боці України. Ролик він опублікував на своїй сторінці в instagram.

Даніель Салем зустрівся з військовослужбовцями з Німеччини, які приїхали захищати свободу і права українців. Вони разом з усіма українськими захисниками воюють на передовій не боячись куль. Він щиро здивувався, що у вантажівці добровольців є навіть душ.

Даніель Салем. Фото: скрін youtube
Даніель Салем. Фото: скрін youtube

Даніель Салем зізнався, що дуже радий тому, що добровольці з багатьох країн приїжджають в Україну, щоб допомогти протистояти російській агресії.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

"Легіон! Відважні пацани з нами! Я так радий що багато військових з різних країн приїжджають і допомагають нам захищати нашу землю! І не просто сидять чекають, а на передовій разом з нами під кулями бігають! Люблю тебе моя Україна ", - підписав ролик Салем.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Юлія Саніна з "The Hardkiss" вперше за всю кар'єру виконала гімн України:"Перед очима розстріляна шапочка хлопчика".

Також наш портал інформував, що зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко згадала влучні висловлювання історичних постатей про Росію:"Народ, який ніколи не говорив правду".

Нагадаємо, Потап посміявся з полоненого окупанта, який з оптимізмом повідомив рідним про втрату кінцівки :" не ходіть в поле до нас гуляти".