Відома українська співачка та телеведуча Оля Цибульська поскаржилася на сезонну алергію, яка цьогоріч значно посилилася через присутність росіян в Україні.

Про це Оля Цибульська іронічно розповіла на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram у розділі stories.

Оля Цибульська розповіла своїм фанатам, що займалася буденними домашніми справами, як раптом помітила, що у неї сильно загострилася сезонна алергія. За словами зірки, вона щорічно страждає від неї, а зараз вона посилилася, як ніколи.

Оля Цибульська, скріншот з instagram
Оля Цибульська, скріншот з instagram

Цибульська знайшла оригінальне пояснення такій сильній алергії. За її словами все через те, що зараз на українській землі росіянами пахне, однак вона переконана, що це незабаром минеться.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Оля Цибульська, скріншот з instagram
Оля Цибульська, скріншот з instagram

"Зараз прасувала гору білизни, трішки почало аж нудити. Хоча в принципі прасування мене не дуже напрягає. А ще почалася дика алергія, в мене вона щорічна, але цього року така конкретна. Думаю, та чого? Так принюхалася, а ще ж москальом пахне на нашій землі. Того й така алергія, але скоро пройде", - іронічно зазначила Оля Цибульська.

Відео можна переглянути тут.

Нагадаємо, Оля Цибульська погодилася виступати в росії? Зірка попередила про фейки, які поширюють російські ЗМІ

Раніше портал Знай писав, Оля Цибульська, сидячи в курнику розповіла, де знаходить в собі сили жити далі: "Від повної апатії до істерики"

Також портал Знай повідомляв, співачка Оля Цибульська показала, у що окупанти перетворили квартиру батьків: "Просто дірка на вулицю"