Співачка Злата Огнєвіч відреагувала на слова голови Луганської військової обласної адміністрації Сергія Гайдая про те, що російські окупанти посилають жінок шпигувати за ЗСУ, погрожуючи розправою над їхніми дітьми. В instagram вона звернулася до Уряду України та інших країн, із закликом відреагувати.

Російські окупанти вже прославилися на світ своєю жорстокістю, яку вони проявляють на території України. Так, напередодні стало відомо, що загарбники на Луганщині почали змушувати жінок шпигувати за українськими захисниками. "Мотивацію" окупанти знайшли найстрашнішу - погрожують розстріляти їхніх дітей.

Злата Огнєвіч. Фото: скрін youtube
Злата Огнєвіч. Фото: скрін youtube

На ситуацію негайно відреагувала Злата Огнєвіч , вона опублікувала в instagram заяву глави Луганської військової обласної адміністрації про звірства росіян і звернулася до світових і українських політиків, зазначивши їх сторінки в цій публікації. Ймовірно, таким чином зірка спробувала якнайшвидше привернути увагу світової громадськості до чергових злочинів рф.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"У Рубіжному окупанти посилають жінок шпигувати на українські позиції, погрожуючи розстріляти їхніх дітей", - написала співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Даша Астаф'єва порадила чудотворні вітаміни, які дають сили бійцям - українці оцінили: "Пропив курс і горя не знаю".

Також наш портал інформував, Світлана Тарабарова зреклася рідної людини і не стрималася через Регіну Тодоренко: "Їм Бог буде суддею".

Крім того, наш портал писав, Потап посміявся з полоненого окупанта, який з оптимізмом повідомив рідним про втрату кінцівки: "Не ходіть в поле до нас гуляти".