Ксенія Мішина, звернулася до українців, які втратили щось цінне в результаті нападу Росії на Україну.

У своєму Instagram вона розмістила фотографії зруйнованих будинків, розбитих в брязкіт машин, будівель, доріг, інфраструктур. Вона написала, що присвячує пост всім, хто втратив щось дуже цінне, хтось все. Дах, роботу, засоби пересування і тд.

Ксенія Мішина. Фото: Instagram
Ксенія Мішина. Фото: Instagram

"Таких звернень в дірект величезна кількість, що вже говорити про наші сумні реалії, таких людей мільйони", - написала Ксенія.

Допис Ксенії Мішиної. Фото: Instagram
Допис Ксенії Мішиної. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Читаючи ці історії у мене кожен раз завмирає серце, мені навіть складно підібрати слова підтримки і любові, щоб хоч як-небудь морально допомогти людині, українцю, рідній душі, яка кричить від несправедливості і ненависті", — продовжує актриса.

Допис Ксенії Мішиної. Фото: Instagram
Допис Ксенії Мішиної. Фото: Instagram

Також дівчина розповіла про українку, яка раніше шила штори, а тепер-бронежилети:

"Її звуть Наталя, до приходу" русского мира " вона успішно займалася виробництвом штор. Мала дохід, сім'ю, будинок, цінності. А зараз вона втратила все, що вдалося напрацювати за роки! І таких історій не злічити. І ці люди знову намагаються повірити в життя і знайти сенс, віддушину в допомозі іншим!"

Нагадаємо, раніше ми писали, що Потап показав у скільки оцінюють життя російського солдата.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Віталій Козловський жорстко відповів Славі Камінській через концерти на передовій.

Також "Знай.ua" писав, що Оля Цибульська зізналася, що від окупантів у неї навіть почалася алергія.