Зірка серіалу "Моя улюблена Страшно" і учасник шоу "Танці з зірками" Артур Логай активно допомагає бійцям ЗСУ і звернувся до українців, запропонувавши взяти участь у лотереї, яку він запускає. Нагородою для переможця буде особиста зустріч і прогулянка з актором. Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Багато українських зірок активно беруть участь у житті країни в цей непростий час. Хтось став волонтером і допомагає переселенцям і біженцям, а хтось збирає гроші для допомоги українським захисникам.

Артур Логай, скріншот: Instagram
Артур Логай, скріншот: Instagram

Так, Артур Логай придумав оригінальний спосіб зібрати кошти для підтримки ЗСУ. Актор оголосив про запуск лотереї, в якій може взяти участь будь-хто. Участь обійдеться у 250 гривень. При цьому той, хто виграє її, отримає можливість особисто зустрітися з Артуром і прогулятися з ним або сходити в кафе.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Ви знаєте, що я збираю гроші на потреби конкретних підрозділів. І зараз пропоную влаштувати своєрідну лотерею. Де розіграю зустріч зі мною – для вас або Ваших рідних або друзів", - написав актор.

Раніше портал Знай писав, Даніель Салем показав відважних добровольців з інших країн, які воюють на передовій: "разом з нами під кулями бігають".

Також наш портал інформував, зірка "Кварталу 95" Олена Кравець зворушила до сліз просто зі сцени, нагадавши: "Той дідусь, що...".

Крім того, наш портал писав, Оля Цибульська зізналася, що від окупантів у неї навіть почалася алергія: "Почало нудити".