Український поет і музикант Сергій Жадан розповів, як живе його улюблене місто Харків в умовах війни. Він зазначив, що місто помітно спорожніло, але все одно по своєму прекрасне. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі facebook.

Сергій Жадан зазначив, що з початком війни людей у місті стало помітно менше. За його словами в парку зарості доріжки, який були протоптані в минулому році. Також він порівняв стан міста з 90-ми, коли студенти ще не повернулися. Втім, незважаючи на це Харків дивує красою і продовжує жити і триматися.

Скрін, Instagram Жадан
Скрін, Instagram Жадан

"Ще з вечора від Заходу, з боку окружної, щось диміло, а вранці над містом високе Чисте небо, лише подекуди легкі невагомі Хмари. Помітив, що в парку на науковій зарості протоптані минулого року доріжки - людей в місті все ж менше. Загалом, Харків нагадує в серпні десь в 90-х, коли студенти ще не повернулися, і на вулицях помічаєш переважно людей старшого віку", - розповів поет.

Сергій Жадан, фото: скріншот з відео
Сергій Жадан, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Жадан додав, що весна принесла фарб в його улюблене місто, яке щодня страждає від обстрілів російськими військами.

"На церковному дворі червоно від тюльпанів. Несамовито пахне яблуневим цвітом. Хтось під балконом підгодовує голубів. Ті зібралися великою зграєю і зосереджено щось викльовують. Пси весело ганяють у свіжій траві. Вранці тихо. Принаймні, в центрі. 62-й день війни. Всім доброго ранку", - написав музикант.

Раніше Занй писав, Анжеліка Рудницька підрахувала, скільки грошей окупанти регулярно витрачають в Україні: "Хто приймає металобрухт".

Також ми писали, Ольга Фреймут показала божевільну росіянку в Європі, яка боролася з Україною: "Мені 70 років, ти мене...".

Нагадаємо, Потап показав у скільки оцінюють життя російського солдата: "Привезуть без голови, але берці залишаться".