Відомий український виконавець, чоловік Насті Каменських Олексій Потапенко поділився на своїй сторінці в instagram унікальним і одночасно лякаючим відео, яке зняли очевидці в перші хвилини після бомбардування драмтеатру в Маріуполі.

Відомий репер і шоумен Олексій Потапенко поділився шокуючим відео, яке зняли жителі Маріуполя в перші хвилини після удару по драмтеатру, де ховалися від бомбардувань мирні жителі. Артист зазначив, що кадри нівелюють будь-які фейки російських пропагандистів і доводять пряму провину Росії.

Олексій Потапенко. Фото: скрін youtube
Олексій Потапенко. Фото: скрін youtube

"Відео перших хвилин після бомбардування драмтеатру в Маріуполі, яке нівелює фейк російських пропагандистів про нібито причетність до вибухів полку "Азов"", - написав Олексій Потапенко.

На відео Жінка і молодий чоловік підійшли до драмтеатру, який ще димів після удару окупантами. У якийсь момент знову пішла російська авіація і ролик знімали прямо під розриви снарядів.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Ось він "русский мир", хлопці. Бажаю кожному російському місту таку долю", - говорить один з очевидців трагедії на відео.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Даніель Салем показав відважних добровольців з інших країн, які воюють на передовій: "Разом з нами під кулями бігають".

Також наш портал інформував, Світлана Тарабарова зреклася рідної людини і не стрималася через Регіну Тодоренко: "Їм Бог буде суддею".

Крім того, наш портал писав, Потап посміявся з полоненого окупанта, який з оптимізмом повідомив рідним про втрату кінцівки: "Не ходіть в поле до нас гуляти".