Відома українська співачка Джамала (справжнє ім'я - Сусанна Джамаладінова), яка здобула перемогу на конкурсі "Євробачення" в 2016 році, любить радувати фанатів яскравими публікаціями і ділитися важливими моментами свого життя у соцмережах.

Цього разу на сторінці Джамали в Facebook з'явився романтичний відеоролик з найголовнішого торжества в її сімейному житті з коханим Бекіром Сулеймановим - з весілля. Захід відбувся в 2017 році, в Ісламському культурному центрі Києва в кримсько-татарських традиціях.

Весілля Джамали в 2017 році, фото з Instagram
Весілля Джамали в 2017 році, фото з Instagram

Публікацію Джамала приурочила до річниці їхнього подружнього життя. Ось уже протягом 5-ти років вони йдуть рука об руку, підтримують і люблять один одного. Співачка нагадала, що за цей час вони зробили багато всього - встигли обзавестися двома синами, побудувати сімейне гніздечко і подарувати світу творчість, наповнену любов'ю.

Також вона не забула згадати про трагічні події в Україні, через які вони вже два місяці не бачилися. Артистка зізналася, що хоч вона не знаходиться поруч з чоловіком, але її серце завжди з ним.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Щодня подумки міцно-міцно тебе обіймаю. Скоро переможемо й відсвяткуємо одразу всі річниці та свята", - зворушливо написала Джамала.

Скріншот з Facebook, Джамала
Скріншот з Facebook, Джамала

Нагадаємо, Джамала зізналася, що не змогла святкувати Великдень через потік жахливих новин: "Маріуполь, Одеса, Луганськ..."

Як повідомляв Знай.uа, Джамала зізналася, яку суму вдалося зібрати на підтримку України завдяки концертам: "Я вдячна всім"

Також портал Знай.uа писав, що Джамала щемливими кадрами показала, що російські окупанти зробили з Миколаєвом: "Шукають воду"