Відома українська співачка Настя Каменських ще до війни покинула країну, але не сидить на місці і робить все, щоб світ не просто спостерігав за тим, що відбувається, а активно допомагав Україні. Так, на своїй сторінці в instagram співачка розповіла про свій фронт боротьби проти російської агресії щодо України.

Настя Каменських активно виступає в Іспанії, висвітлюючи правду про події в Україні. Вона робить все, щоб світ допомагав Україні, а кількість жертв від російських ракет і бомб не була простою статистикою. Вона відзначила свій дебют на LatinAMAs, де привернула увагу журналістів до війни, розв'язаної рф.

Настя Каменських. Фото: Instagram
Настя Каменських. Фото: Instagram

"Я докладаю всіх зусиль, щоб світ знав правду. І продовжую робити все можливе, щоб число людських жертв не стало просто статистикою для світу. Сподіваюся, що своїм виступом на LatinAMAs я привернула увагу до складної ситуації в Україні серед іспаномовних ЗМІ. Зараз про нашу країну говорять на численних телеканалах, радіо, їй присвячують пісні, відомі артисти співають Pray for Ukraine", - розповіла Настя Каменських.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня
Показати ще

Зірка вірить, що завдяки такій великій підтримці миру Україна зможе ще швидше перемогти окупантів і відновити мир.

Раніше Знай писав, Анжеліка Рудницька підрахувала, скільки грошей окупанти регулярно витрачають в Україні: "Хто приймає металобрухт".

Також ми писали, Даніель Салем показав відважних добровольців з інших країн, які воюють на передовій: "Разом з нами під кулями бігають".

Нагадаємо, Анна Трінчер вразила зворушливими кадрами з українським захисником: "Повертайся живим".