Відома українська співачка Тіна Кароль має неймовірну кількість шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її аккаунтом в соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони людей. Зараз її публікації позбавлені колишньої яскравості, так як всі вони присвячені сьогоднішнім військовим подіям в Україні. Артистка активно дає благодійні концерти, намагаючись фінансово і морально допомогти армії, а також постраждалим.

На офіційній фан-сторінці Тіни Кароль в Instagram розмістили фрагмент з її інтерв'ю на телеканалі 1+1. У відеоролику можна дізнатися, як відреагувала співачка на недавню заяву російської влади на заборону її в'їзду в рф. Судячи з настрою і слів артистки, її ні краплі не засмутила така новина. Вона і зовсім вважає, що це рішення не варте її уваги.

Також Тіна Кароль нагадала, що розірвала будь-який зв'язок з російською сценою ще в 2014 році, з початку бойових дій на Донбасі. Тоді вона скасувала всі виступи і відмовилася від усіх проектів в рф.

"Якісь писюльки собі пишуть, мені все одно. Я туди і не їздила, розумієте? Після 14 року добре все зрозуміла, з чим ми маємо справу, і відмовилася від усіх концертів, контрактів і продюсувань. Тому для мене сьогоднішня історія з нев'їздом не є проблемою, що я втратила якісь концерти, гроші і так далі", - сказала Тіна Кароль.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Користувачів соцмережі захопила така реакція співачки на події. Вони назвали її справжньою українкою і патріоткою, адресувавши ще безліч компліментів.

Коментарі - instagram.com/_fantina/
Коментарі - instagram.com/_fantina/

Коментарі - instagram.com/_fantina/
Коментарі - instagram.com/_fantina/

Нагадаємо, Тіна Кароль пообіцяла покарати окупантів, нагадавши про трагедію в Одесі напередодні Великодня: "Ми бачимо кожного"

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль закликала білорусів усвідомити свою "особистість" і не допомагати рф: "Не ваша війна, не лізьте"

Також портал Знай.uа писав, що Юлія Саніна з "The Hardkiss" вперше за всю кар'єру виконала гімн України: "Перед очима розстріляна шапочка хлопчика"