Відомий український актор і телеведучий Юрій Горбунов висміяв "русский мир" і спроби росіян "імпортозаміщення" після введених санкцій. Він поділився курйозним роликом на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Горбунов поділився курйозним відео, на якому жінка пропонує зробити аналог "пепсі-коли" в домашніх умовах. Такі "рецепти" зараз дуже сильно популярні на території росії, адже через введені багатьма країнами санкцій, полиці в їх магазинах пустують.

Юрій Горбунов. Фото: Instagram
Юрій Горбунов. Фото: Instagram

Так, жінка на відео для приготування "пепсі" пропонує взяти пластикову пляшку і банку варення. Останнє вона пересипає в одноразовий кульок, прорізає знизу отвір і намагається залити в пляшку. Втім, нічого не вийшло і все варення потрапило повз підготовленої ємності.

"Вийшла х*йня", - коментує героїня відео своє фіаско.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Юрій Горбунов зазначив, що цей "рецепт" максимально описує хід справ у рф.

"Вийшло, як і все в Росії!!",- посміявся Горбунов.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Потап посміявся з полоненого окупанта, який з оптимізмом повідомив рідним про втрату кінцівки: "не ходіть в поле до нас гуляти".

Також наш портал інформував, що зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко згадала влучні висловлювання історичних постатей про Росію:"Народ, який ніколи не говорив правду".

Крім того, наш портал інформував, зірка популярного серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька показала, як поляки тусуються в церкві під Хливнюка з "Бумбокс": "Хороший пастор".